ZING JE VRIJ OP JOUW EVENT, SCHOOL EN BEDRIJF

Vanessa_leon_zingt_achter_de_piano

Zing je Vrij wordt steeds meer geboekt op events, scholen en bedrijven. Dat zingen en klinken gezond is voor lichaam en geest is inmiddels wetenschappelijk erkent en door velen ervaren.

Een inspirerende en muzikale performance inclusief Zing je Vrij workshop op locatie. Leer en ontdek de voordelen en het plezier van de stem vrij laten klinken. Het is leuk, verbindend en geeft energie. Oefen en ontdek hoe de stem gezond, krachtig en authentiek ingezet kan worden, ook heel fijn voor mensen die veel spreken voor publiek.

We zingen simpele, motiverende en inspirerende songs in de Engelse en Nederlandse taal. We maken vrije klanken onder begeleiding van piano, gitaar, drum en verschillende verrassende klankinstrumenten.

De workshops en trainingen worden op maat ontwikkeld en je hoeft er niet voor te kunnen zingen. In een (online) kennismakingsgesprek stemmen we alles even naar wens af.

Ben je benieuwd naar mijn werkvormen en muzikale bezigheden? Volg mij op social media. Zie de link rechts onder. Welkom!

Tot Zings,
Vanessa Leon