Diepte

Vanessa nodigt me uit om meer vanuit belichaming te zingen, vanuit de diepte, en daar  ben ik echt geraakt. Het directe vertrouwen wat ontstaat vanuit hoe zij met haar energie haar passie belichaamd. Vanessa, je draagt je ruimte zo mooi waarin iemands stem helemaal tot z’n recht kan komen op een hele makkelijke manier, dat had ik nooit verwacht, je kan niet anders dan zingen bij jou. Je pianospel zorgt ervoor dat er vanzelf een melodie ontstaat. Voor mij was het een magische ervaring die ik nooit meer zal vergeten en vraagt naar meer.

Je hebt echt iets in me open gemaakt, ik mag mijn stem delen met de wereld. Daar heb je een groot stuk van mijn leven verrijkt, met een open hart. Ik voel dat ik door de sessie met jou uit de kast ben gekomen wat betreft mijn zang stem. Ik zie jou met dit soort sessies heel veel mensen afstemmen op hun eigen toon.

Maurice Spees

Magisch

De zangsessies bij Vanessa waren Magisch! Ik voelde mij op mijn gemak en geliefd bij haar. Mezelf uiten met stem bleek iets heel moois te zijn. Dankjewel voor de fijne momenten.

Sayen

Flow

Was weer een fijne sessie! Er staat van alles AAN! Ik zit in een creatieve flow:)

Tim

Mijn Shine

Ik voel door de sessies dat ik vol mag genieten, mijn shine mag pakken. Mezelf niet meer kleiner maken dan ik ben, tranen stromen. Wat een cadeau. Onze sessie werkt goed door, dankjewel Vanes.

Sandra Roep

Bijzonder

Mooie sessie wat het! Bijzonder hoe snel ongemak en onwennigheid verdwijnt als je samen zingt. Ik voelde ook potentie, het klonk best mooi:) Al is dat niet het doel. Bedankt voor de fijne avond en relaxte begeleiding.

Anoniem

Online Zing je Vrij traject

Altijd een genot, zingen met Vanessa. Het online traject voelt net als de live sessies Zing je Vrij en de zangcirkels. Werkelijk jezelf vrij zingen. Verbindend, meditatief en activerend. Via stemwerk al spelenderwijs een lekkere dosis liefde aan mezelf gegeven. En regelmatig gelachen om de geluiden die uit mij en Vanessa komen. Fijn om nu ook video's op te kunnen zetten als ik daar zin in heb. Ik ga ze zeker vaker herhalen!

Baydir