7 weken lang ontvang je 7 inspirerende sessies. Ook ontvang je een reader met tips en begeleiding. Je kan de sessies op jouw eigen tempo doen. Ik neem je mee op een verdiepende, grappige, helende en energie gevende klank en zang reis. Je leert een gezonde basistechniek voor de stem die heel fijn is voor mensen die graag zingen, spreken en de helende werking van de stem willen ervaren. Door dit traject zal je merken dat je meer in jouw authentieke kracht gaat staan.

We bevrijden de stem en keel van blokkades. Zingen de chakra's en ons hart open. We gaan in verbinding met ons hoofd, hart en buik en brengen die in balans. We zingen simpele mantra's in het Engels en Nederlands, met een prachtige boodschap en guidance. We maken vrije klanken, dit alles onder begeleiding van verschillende instrumenten, met een overvloed aan resonantie. Met beeld en geluid van goede kwaliteit.

Dit traject ontvang je heel makkelijk per mail. Je kan de sessies opslaan op jouw harde schijf en er zo vaak als jij wil plezier en profijt van hebben. De duur van ieder filmpje is tussen de 30 en 50 minuten. De sessies zijn niet live en doe je individueel. Er is gelegenheid een live sessie met mij te boeken als daar behoefte aan is. Voel je welkom.

Doe je mee aan dit prachtige online traject? Leuk!
Via de rode button kan je jezelf aanmelden voor deze 'nieuwe' Zing je Vrij ervaring.

ONLINE TRAJECT

Heerlijk thuis op ontdekking met jouw stem?
Neem contact op over het Online Zing je Vrij Traject.